A TAPA (Transported Asset Protection Association) egy olyan egyedülálló fórum, amely egyesíti a gyártók, logisztikai szolgáltatók, áruszállítók, bűnüldöző szervek, valamint más érdekelt felek közös célját, ami a veszteségek csökkentése a nemzetközi ellátási láncban.

Az Európai Unió adatai szerint, az európai ellátási láncban történő nagy értékű árulopások 8,2 milliárd euro kárt okoznak a cégeknek évente. A szervezett bűnözés jelentette fenyegetés egyre komolyabb és egyre nagyobb méreteket ölt, ezért ezt meg kell fékezni.

A TAPA tagok száma Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Amerikában és Ázsiában is magasabb mint valaha – és napról napra nő . Az Egyesület, több mint 600 tagja között számos, a világ vezető gyártó márkája, valamint logisztikai és közlekedési szolgáltatója megtalálható. Az összesített éves forgalmuk több mint 900 milliárd dollár.

Introduction to Tapa EMEA

A Mega Fortris Europe hisz abban, hogy a TAPA tagsággal lehetősége nyílik a már meglévő tagokkal való tapazstalatcserére és a saját tudásával segítheti a tagok eligazodását biztonsági kérdésekben. A Mega Fortris célja ezzel a biztonság tudatosság növelése a TAPA tagság körében.

A Mega Fortris tagságából, cégünk biztonsági plombák és a biztonságtechnikai ipar területén szerzett széleskörű tapasztalatain keresztül, a TAPA is profitálhat. A különböző találkozók alkalmával a Mega Fortris Europe rengeteg olyan partnerét tudja bemutatni a tagságnak, akiknek szintén előnyére válna a jövőbeni TAPA tagság. Így a TAPA taglétszámának növelésével cégünk segíthet megteremteni egy olyan tagsági kört, akik erős alapot szolgáltathatnak a jövőbeni célok eléréséhez.